Lars Husum

Lars Husum

Om bloggen

Denne blog handler om mit forfatterskab. Jeg debuterede i 2008 med den mørke komedie 'Mit venskab med Jesus Kristus'. I oktober 2010 udkom min anden roman: 'Jeg er en hær', en samtidsroman, der handler om krigergenerationen. Begge er udgivet af Gyldendal.

Reaktion fra mit engelske forlag

UdlandetPosted by Lars Husum Sun, September 27, 2009 20:30:53
Når et udenlandsk forlag investerer i min roman, så gør de det ofte på anbefaling af en konsulent, der har læst bogen samt prøveoversættelse af cirka 25 sider. Selve forlaget har altså ikke læst romanen (med undtagelse af forlagene i Norge og Sverige). Konsulenten, der anbefalede 'Mit venskab med Jesus Kristus', til Portobello Books har i flere år læst skandinaviske romaner for Portobello, men min er den første danske roman som hun har anbefalet. Faktisk er den eneste anden roman hun har anbefalet før min Karl Ove Knausgaards "En tid for alt."

Det lægger et vist pres på mig. Jeg må hellere levere. Nu er den blevet oversat til engelsk (men endnu ikke udkommet) og direktøren for Portobello Books Philip Gwyn Jones har endelig læst min roman.

Og heldigvis var han ikke skuffet, tværtimod, så skrev han dette: "I loved the book. It's marvellous, and entirely uplifting in a unique way."

Jeg kunne ikke have håbet på en bedre reaktion.  • Comments(0)//www.larshusum.dk/#post45