Lars Husum

Lars Husum

Om bloggen

Denne blog handler om mit forfatterskab. Jeg debuterede i 2008 med den mørke komedie 'Mit venskab med Jesus Kristus'. I oktober 2010 udkom min anden roman: 'Jeg er en hær', en samtidsroman, der handler om krigergenerationen. Begge er udgivet af Gyldendal.

Solgt til 7 lande

UdlandetPosted by Lars Husum Sat, November 22, 2008 10:23:39

Allerede før den danske udgivelse d. 2. oktober 2008 var 'Mit venskab til Jesus Kristus' solgt til Bonnier i Sverige, norske Gyldendal i Norge samt JT Lattés i Frankrig.

Det var temmelig ubegribelig for mig, at den bragede sådan igennem udenfor landets grænser. I Norge var der endda budkrig om den, og jeg er aldrig blevet rost så meget, som jeg er af min norske redaktør. Hun kalder mig en "litterær David Lynch, blot med næstekærlighed inkluderet."

Den er sidenhen solgt til Nieuw Amsterdam i Holland, Gimatasis Zodis i Lithauen, RCS Rizzoli i Italien og Portobello Books i England.

Dette sker stort set aldrig for en dansk debutant, og især det engelske marked er enormt svær at komme ind på. Portobello er et lille, men stærkt anerkendt litterært forlag, og de er helt tosset med bogen. Det gør mig stolt og ydmyg, og jeg fatter ikke at jeg pludseligt har et potentielt marked på flere hundred millioner mennesker.

  • Comments(2)//www.larshusum.dk/#post8