Lars Husum

Lars Husum

Om bloggen

Denne blog handler om mit forfatterskab. Jeg debuterede i 2008 med den mørke komedie 'Mit venskab med Jesus Kristus'. I oktober 2010 udkom min anden roman: 'Jeg er en hær', en samtidsroman, der handler om krigergenerationen. Begge er udgivet af Gyldendal.

Sex

Mit venskab med Jesus KristusPosted by Lars Husum Sat, November 22, 2008 09:44:02

Der er ret meget sex i roman. Allerede i første kapitel er der en ubevidst onaniscene. Derudover er der en række mere eller mindre detaljerede sexscener, så sex fylder forholdsvis meget i bogen.

'Mit venskab med Jesus Kristus' er bestemt ikke en erotisk eller sjofel roman, men sexen fungerer nogle gange som kontrast til volden, hvor Nikolaj opdager at det kan lade sig gøre at udtrykke sig fysisk uden at skade andre. Andre gange er sex blot vold i en anden forklædning, og det er pissesørgeligt.

Generelt var sexscenerne vanvittige intime at skrive. Jeg følte mig skiftevis som en lurer og som en deltager. Til tider kiggede jeg ind ad vinduet, og jeg skammede mig. Andre gange blev jeg bare tændt, og det var underligt underligt underligt at skrive i den sindsstemning.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.