Lars Husum

Lars Husum

Om bloggen

Denne blog handler om mit forfatterskab. Jeg debuterede i 2008 med den mørke komedie 'Mit venskab med Jesus Kristus'. I oktober 2010 udkom min anden roman: 'Jeg er en hær', en samtidsroman, der handler om krigergenerationen. Begge er udgivet af Gyldendal.

Pocketbog

DiversePosted by Lars Husum Thu, May 27, 2010 14:02:07
'Mit venskab med Jesus Kristus' er nu udkommet som pocketbog til en lav lav pris, men det gør den ikke mindre læseværdig.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lars Husum Tue, June 22, 2010 00:31:13

Tak til jer begge.

Til Henrik: Jeg må indrømme, at jeg bliver stolt over, at den bliver læst på et gudsforladt oliefelt ud for Brasilien. Måske er det bare forfatterromantik, men det er cool at vide at ens roman når vidt omkring.

Til Kristoffer: God fornøjelse. Jeg håber du kan lide den.

Posted by Kristoffer Wed, June 16, 2010 11:54:19

Hej.

Jeg har lige fået pocketbogen i fødselsdagsgave, og jeg startede lige med at google titlen. Bogen ser rigtig god ud, så jeg glæder mig til at læse den. Og tillykke med succesen!

Posted by Henrik D. Larsen Wed, June 16, 2010 01:38:25

Hej Lars.

Jeg er helt oppe og ringe over din bog, som jeg lige har læst. Fantastisk historie og kan slet ikke få den ud af hovedet.
Når man så samtidig ligger på et gudsforladt oliefelt ud for Brasilien uden at have meget at tage sig til, så er 2 dage lige gledet hurtigt forbi med din bog i hånden.

Tak og håber på mere af samme skuffe!