Lars Husum

Lars Husum

Om bloggen

Denne blog handler om mit forfatterskab. Jeg debuterede i 2008 med den mørke komedie 'Mit venskab med Jesus Kristus'. I oktober 2010 udkom min anden roman: 'Jeg er en hær', en samtidsroman, der handler om krigergenerationen. Begge er udgivet af Gyldendal.

Kina, Taiwan og Polen

UdlandetPosted by Lars Husum Fri, January 28, 2011 14:43:38
Mit venskab med Jesus Kristus er solgt til yderligere tre lande, Taiwan, Polen og Kina. Jeg glæder mig sgu til at se den kinesiske udgave.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lars Husum Fri, April 22, 2011 18:58:49

Hej Maria


Først tak for rosen, og dernæst beklager at du ikke var tosset med slutning - jeg ved godt at den deler vandene, men jeg er ikke god til alt for afrundede slutninger. Jeg gik efter en slutning, der skulle skabe uvished for Nikolaj og derved også for læserne. Det er måske ikke fair (og sikkert også irriterende), men det føltes rigtigt for ham. Det gør det stadigvæk. Svarene på dine spørgsmål handler jo i høj grad om hvor meget man tror på Nikolajs udvikling. Starter han blot forfra, er alt forgæves? Eller sidder hun derude, vred men ventende? Køber hun, at han er en anden, end han var, da hun mødte ham, vil hun stadig være der. Hvis ikke, så er hun væk.

Posted by Maria Guldager Dahl Thu, April 21, 2011 19:23:47

Hmm jeg har åbenbart lidt problemer med at få lov til at lægge en lille en her, men prøver lige igen – beklager hvis pointen har mødt dine øjne allerede.

Fedt! Til ovenstående.

Jeg har netop færdiglæst bogen. Den har ikke fået lov at ligge stille i mine pauser de sidste par dage. Så fængende – lige nogle topics for mit segment. Elsker Nikolajs alternative og modige (indimellem perverse??) vej til selvudvikling.

Men lige nu? AAAAARRRHHH jeg er så frustreret over den (krysteragtige) slutning! Hvem får hvem og hvordan og hvorfor og knuden hvad med knuden..og har Jesus en far? Og hvem dør i næste kapitel… SUK! Han kommer i det mindste ud af badet.. Ik??

Håber den er mindre frustrerende på kinesisk.. ;-)